W.L. Gore Retail Store

Client: W.L. Gore & Associates Inc.
Locations: Newark, Delaware

With an open pavilion plan anchored in one corner by a monolithic one way 15x15 feet mirror, the Gore store is characterized by clean sight lines and the use of recycled and natural materials throughout.

The one way mirror acts as a spatial anchor while also providing opportunities for large scale digital graphics projected from behind its surface. A standard storefront glazing system was used to house the mirror making it a cost effective installation.

A suite of custom blackened steel fixtures provides a flexible backdrop for seasonal displays. Additional opportunities to engage deeper with the brand are provided via lava stone clad support spaces including an entry threshold, interactive bar, and product demonstration area.

Disciplines: Retail Design, Interior Design, Environmental Graphic Design, Interaction Design

©2019 Studio Paik Inc.